laupäev, 11. märts 2017

Vilde jutuvõistluse lõpetamine; kohtumine peaministriga, naistepäevalaul - TAG 06.03.-10.03.2017

Vahel tujukalt kevadise ja talvise ilma piireis kõikuv koolinädal mahutas  endas taas tavapärasest erinevamat. 
Põhikoolile II trimestri lõpp tõi kaasa iga-aastase Vilde jutuvõistluse lõpetamise, mis toimus sellel aastal  Mustamäe Kultuuriköögis, vastavatud ning rohkeid võimalusi pakkuvas asutuses. 6. b klassi õppur Merili Visnapuu kirjutas jutuvõistluse kohta järgmist: " Nooremate vanusegrupis said kõik auhinnalised kohad Arte kirjutajad. Rändkarika sai 5.b klassi õpilane Kristel Rattasepp. Jagati välja kolm 2. kohta: Kerdo Põldsaar 6.b, Janete Kilvits 5.a ja Remi Hiiemäe 7.b.
Vanemate kirjutajate vanusegrupis sai rändkarika Karl Valter Jaanus, kes on MustamäeGümnaasiumist. Vilde jutuvõistlusele oli see juba 16 kord toimuda."
Lisaks autasustamisele oli võimalik kuulata 7.b klassi õpilaste esituses omanäolist lühinäidendit, "Eduard, Vilde Eduard"
10.b klass käis 7. märtsil Stenbocki majas ekskursioonil. Kohtumisele oli tulnud Vabariigi peaminister Jüri Ratas, kes rääkis gümnasistidega mitmetest riigile olulistest momentidest  ja vastas küsimustele, kuidas toimib riigiaparaat.
8. märts aga päädis naisõpetajatele meeldiva üllatusega - kooli meesõpetajatest moodustunud saatemuusikaga kvartett esitas omaloomingulise laulu, mis sisaldas palju mõtteid, kui vajalikud on inimesed üksteisele. 
Siinpuhul südamlik tänu õpetaja Lukile, Kivilile, Lällile ja Loorentsile meelelahutusliku õhustiku loomisel ja naistepäeva puhul meelespidamisel.
Palju polegi enam jäänud - üks nädal pingutust ning saab kulgeda rahulikult auga välja teenitud kevadvaheajale. Enne aga ootavad mõnedki sündmused: emakeelepäev, abituuriumi proovieksam, aeroobikavõistlus ning projektipäev.
Arupäraselt uude!!

Kommentaare ei ole: